Efterskrifter

En gravsten vidner om den person, der er stedt til hvile. Naturligvis skal der altid helt basalt være navn, fødselsdag og dødsdato på stenen. Bogstaver og tal kan påmonteres eller Gudnasons egne stenhuggere kan håndhugge med specialtyper ind i stenen. Midt i alt det ukontrollerbare og sorgen hos de efterladte, kan det måske umiddelbart være svært at overskue, hvordan minde- eller gravstenen kan blive en trøst eller en beskrivelse af den afdødes liv på jorden. Mange vil gerne vise deres taknemmelighed over at have kendt eller elsket den afdøde og får derfor skrevet ord, citater eller symboler på stenen. Pårørende kan overveje, hvordan afdødes liv, hobbier eller erhverv skildres bedst på gravstenen i form af dekorationer eller efterskrifter.

Få rådgivning og inspiration

Gudnasons rådgivning sætter gerne tanker i gang hos de efterladte, som så bliver inspireret til at få den helt rigtige gravsten eventuelt med efterskrift, der passer til deres afdøde. Vi vil gerne

rådgive, således at de efterladte får overvejelser og ideer til, hvordan mindestenen kan trøste og fremmane gode og præcise erindringer i årene fremover, som også rækker ud over døden. De meget enkle dekorationer stjernen ud for fødselsåret og korset  ud for dødsåret bruges ofte. Udover den almenmenneskelige opfattelse af stjernen og korset skriver symbolerne sig også ind i den kristne tro med Jesu fødsel og død med stjernen i Betlehem som håbet og døden på korset og det evige liv. Vi vejleder ud fra dine ønsker og spørgsmål, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ønsker du rådgivning og en snak om sten, granit og kvalitet, så kontakt os.

 

* Tak

* Tak for alt

* Du vil altid være i vore hjerter

* Kærligst tak

* Gemt i vore hjerter

* Tak for det du gav os

* Et hjerte af guld

* Tak for din omsorg

* Elsket i livet

* Tak for alt og på gensyn

* Mindes kærlighed

* Savnet i døden

* Tak for al din godhed

* Livet går minderne består

* Tak for gode minder

* Mindet vil leve

* Tak for gode år

* Minderne lever

* Tak for alt mor

* Vi lever på minderne

* På gensyn i kærlighed

* Vor kære...

* Vi ses

* I dyb kærlighed

* Lev vel

* Ubegrænset kærlighed

* Sov sødt

* En ven for evigt

* Sov sødt lille...

* Vores elskede...

* Sov sødt kære...

* Vores højt elskede...

* Sov i fred